boruc20 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Mam pytanie. Kupiłem laptopa Hp omnibook xe4100 i mam z nim problem. Jak jest pod ładowarką to jest ok. jak go odłączę i jest naładowany do pełna to trzyma ok 1,5h ale jest taki problem że jak jest wyłączony niużywany to jak go naładuje do pełna to się po ok 3 h rozładuje. Czy ktoś miał taki problem?? Sprzedawca mi napisał że te laptopy tak mają bo mają jakąś baterię N-IMH czy coś takiego. Dodam że bateria jest oryginalna. Proszę o odpowiedź co z tym, można zrobić. Proszę o szybkąodpowiedź ponieważ jeszcze teraz mogę oddać baterię sprzedawcy i niewiem co robić. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 taka opcja jest raczej niemożliwa, coś nie tak jest z baterią/laptopem, nie daj sobie wciskać kitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka15 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 A czy bateria sie nagrzewa podczas tego rozladowywania?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boruc20 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Nie raczej się nie nagrzewa przynajmniej ja tego niezauwarzyłem. A gdyby się nagrzewała to wtedy co?? Pozdrawiam i z gry dziękujęza odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Naładuj baterię, wyjmij nałóadowaną na kilkanaście godzin, a następnie włóż ją do lapciaka i sprawdź jej stan naładowania. W ten sposób będzie wiadomo, czy to wina baterii, czy coś w lapciaku żre prąd nawet po wyłączeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka15 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 jak się nagrzewa to gdzieś masz zwarcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...