dem Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) 84.21 WHQL 32bit International Najważniejsze nowości:Certyfikat WHQL*Dodana obsługa procesorów graficznych GeForce 7900 GTX, GeForce 7900 GT, i GeForce 7600 GT. Nowe funkcje i udoskonalenia NVIDIA PureVideo. Więcej informacji na temat technologii PureVideo i wymaganiach sprzętowych znaleźć można na stronie NVIDIA PureVideo. Obsługa sprzętowego dekodowania filmów w formacie H.264 high definition w procesorach graficznych z serii GeForce 6 i 7. Obsługa funkcji inverse telecine w filmach w formacie wideo MPEG-2 high definition. Obsługa funkcji przestrzenno czasowego usuwania przeplotu w filmach MPEG-2 high definition.Obsługa kart różnych producentów w trybie NVIDIA SLIObsługa wyjścia TV-Out/HD-out podczas korzystania z trybu NVIDIA SLI Dodana obsługa funkcji VSync (synchronizacji pionowej) w grach Direct3D w trybie NVIDIA SLI.Obsługa MicrosoftŽ DirectXŽ 9.0c i OpenGLŽ 2.0. Pełna lista usprawnień i znanych problemów znajduje się w dokumencie „Release Notes”.* Sterownik ten posiada certyfikat WHQL dla wszystkich procesorów graficznych z serii GeForce 7 i niektórych układów z serii GeForce 6. Edytowane 18 Marca 2006 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Bardzo dobre stery, dają niezłego kopa FEAR'owi, smarki może nie rekordowe ale bardzo przyzwoite, nie stwierdziłem problemów w grach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Nie wiem co z tym sprzetowym dekodowaniem h.264. Jakos mniejszego obciazenia procesora nie zauwazylem. A specjalnie robilem sobie test ile % proca idzie podczas dekodowania filmu w rozdzialce 800x448. Na 77.77 i 84.21 mam te same wyniki... Hmm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Nie wiem co z tym sprzetowym dekodowaniem h.264. Jakos mniejszego obciazenia procesora nie zauwazylem. A specjalnie robilem sobie test ile % proca idzie podczas dekodowania filmu w rozdzialce 800x448. Na 77.77 i 84.21 mam te same wyniki... Hmm. A oprócz sterów zainstalowałeś pure video od nvidii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...