Skocz do zawartości
dem

Forceware 84.21

Rekomendowane odpowiedzi

84.21 WHQL 32bit International

Najważniejsze nowości:Certyfikat WHQL*Dodana obsługa procesorów graficznych GeForce 7900 GTX, GeForce 7900 GT, i GeForce 7600 GT. Nowe funkcje i udoskonalenia NVIDIA PureVideo. Więcej informacji na temat technologii PureVideo i wymaganiach sprzętowych znaleźć można na stronie NVIDIA PureVideo. Obsługa sprzętowego dekodowania filmów w formacie H.264 high definition w procesorach graficznych z serii GeForce 6 i 7. Obsługa funkcji inverse telecine w filmach w formacie wideo MPEG-2 high definition. Obsługa funkcji przestrzenno czasowego usuwania przeplotu w filmach MPEG-2 high definition.Obsługa kart różnych producentów w trybie NVIDIA SLIObsługa wyjścia TV-Out/HD-out podczas korzystania z trybu NVIDIA SLI Dodana obsługa funkcji VSync (synchronizacji pionowej) w grach Direct3D w trybie NVIDIA SLI.Obsługa MicrosoftŽ DirectXŽ 9.0c i OpenGLŽ 2.0. Pełna lista usprawnień i znanych problemów znajduje się w dokumencie „Release Notes”.* Sterownik ten posiada certyfikat WHQL dla wszystkich procesorów graficznych z serii GeForce 7 i niektórych układów z serii GeForce 6.
Edytowane przez dem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co z tym sprzetowym dekodowaniem h.264.

Jakos mniejszego obciazenia procesora nie zauwazylem.

A specjalnie robilem sobie test ile % proca idzie podczas dekodowania filmu w rozdzialce 800x448.

Na 77.77 i 84.21 mam te same wyniki... Hmm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co z tym sprzetowym dekodowaniem h.264.

Jakos mniejszego obciazenia procesora nie zauwazylem.

A specjalnie robilem sobie test ile % proca idzie podczas dekodowania filmu w rozdzialce 800x448.

Na 77.77 i 84.21 mam te same wyniki... Hmm.

A oprócz sterów zainstalowałeś pure video od nvidii?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi