MaxximuS Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 procek kupiony tylko teraz jaki polecacie do tego cooler.. tylko taki do 60 zł.. moze to i mało ale tak juz budżet nadszarpniety :-( Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Polecam Volcano 7+ tylko jest drooogi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Sądze, że Titan TTC-D5TB(F/CU35) powinien być dobry, choć będziesz miał duże trudności ze znalezieniem go w Polsce. Zobacz sobie go na stronce producenta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 a jeszce inne pytanko który z nich jest lepszym porc. XP 1700+ AIUGA , czyXP 1700+ AXDA T3C ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Co do coolera to moge polecić z czystym sumieniem cooler mastera cp5-7jd1b.Jest z podkłądka miedzianą.Ale ma jeden feler.Ta miedź jest kiepsko wypolerowana.Jak założyłem ten cooler to w stresie miałem 51 stopni.Wypolerowałem ją papierem ściernym 1000 i temp spadła o 6 stopni.Kosztuje w granicach 60 zł i ma bardzo cichy wentylek.Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...