Tocki Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 witam. Posiadam Audigy 4 i w grach np (bitwa o srodziemie 2 , commandos strike force, rainbowsix locked) gdy wlacze funkcje EAX glos jest... ale nie kompletny tzn ... brak muzyki.. lub brak dzwieku podczas filmikow, lub brak dzwieku strzalow z karabinow... dlaczego tak jest ? jak to naprawic sterownik probowalem najnowsze i to samo na oryginalnych tez.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smagal Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Też tak miałem w Call of duty 2 (jak jeszcze mialem audigy 2 zs) przy wlaczonym eaxie 3 nie bylo np. głosów ludzi :) ale wyłączyłem ekłalizer :D albo efekty EAX juz niepamiętam... albo CMSS... spróbuj z tymi trzema rzeczami u mnie pomogło ale nie pamiętam co było przyczyną EAX,EQ czy CMSS... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 albo może nowe sterowniki pomogą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...