Gość JestemNoobem Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) http://www.4m8x.com/ loool Edytowane 19 Marca 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) nie wiem, nie sadze, zeby to w ogole byla gra, ale jesli tak, to mi sie bardzo grafa i fizyka podobala hmm zobaczymy http://www.ambx.com/site/consumer/games/nextgen czyzby gry nowej generacji ;d Edytowane 19 Marca 2006 przez shakur_45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 No jak to była jakaś gra to ja chce ją mieć :mad: Tylko bez tego kolesia wchodzącego przez drzwi ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Na końcu tego filmiku była jakaś strona internetowa może warto tam zajrzeć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 zajedwabisty filmik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dikamilo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Hmmm to w co oni grali bardzo fajnie jest zrobione, bardzo realistyczne ruchy i zachowania postaci. Może to Unreal Engine 3 ?? Ciekawe, chciałbym pograć w taką grę :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Ci goście oferują raczej gruszki na wierzbie :) A ten typo co wpada przez grzwi to mnie rozwalił całkiem ;] nie wiem jak, nie wiem gdzie ale fajne było, chociaż ludzie będą grali z duszą na ramieniu w np. Alien vs Predator by amBX ;] grasz grasz aż tu nagle ufol ci do pokoju włazi :P Albo zrobią mape warszawy do gry samochodowej i masz przed domem lamborghini czy mclarena :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Buehehehe fajne - pomijam oczywiście gościa który ich odwiedził, ale generalnie przydała by się jakaś innowacja w FPP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 ale to bylo tpp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...