przemek129 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Nie wiem o co chodzi ale od jakie gos czasu coraz cześciej restartuj emi sie komp ostatnio wymienialem karte graficzną radeon 9500 modowana na 9700 i zasilacz fortron 350 w.Mój sprzet to athlon XP 2200+, płytka epox kt-400-8235 i mam połaczona płytke za pomocą przejściówki 24-20 .Prosze o pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Sprawdź kondensatory na płycie, napięcia pomierz miernikiem, sprawdź czy sie coś nie przegrzewa, poskanuj kompa pod względem wirusów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Pamietam jak przekręciłem GPU i Mem na swoim R9550 :mur: to komp sam sie restartował, lub sam zawieszał, wymiana zasilacza nic nie pomogła <_< dlatego wygląda nato że modowany 9500 coś szwankuje :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommcio Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 a jak rzecz ma sie do gf6800 nie modowanego? Siedzac na necie nagle komp sam z siebie sie restartuje. Zasilka Chieftec 410W. Czy to moze byc wina zlych napiec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Geforce polecam ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BNX Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 z doświadczenia wiem że gdy podczas surfowania po necie komp sie resetuje to ramy + mobo sie gryzą :) tylko sie resetuje podcas kozystania z internetu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...