midgeure Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Mam laptopa Toshiba Satellite M40X z Windowsem XP. Problem jest taki, że coś dzieje się z grafiką. Po prawej stronie wyświetlacza (panoramiczny) pojawia się czarny pas pionowo o szerokości ok. 6 cm, a na dole pod paskiem startu też pojawia się pas 1-centymetrowy. Rozdzielczość tylko do 1024x768 i więcej nie daje się przestawić, a chyba powinno być 1280x768. Próbowałam ze sterownikami karty graficznej i monitora, ale nie daję rady. Czy ktoś z Was spotkał się z takim problemem? Juz raz coś takiego mi wyskoczyło, ale po opcji przywracania systemu do wybranej daty, wszystko wrócilo do normy. Teraz taka opcja nie daje efektu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka15 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Sprawdż wszystkie kable i taśmy,może pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Fajna ta laseczka na tapetce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 A sterowniki odpowiednie są? Tzn może tak : co tam masz na pokładzie za grafikę? ATI X200M? jeśli tek, to spróbuj z driverami Omega, może pomóc (no i wydajność będziesz miał troszkę lepszą nawet bez podkręcania) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midgeure Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Mobile Intel 915GM/GMS, 910GML Express Chipset Family Próbowałam ze sterownikami, ale nici z tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan1948 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Juz raz coś takiego mi wyskoczyło, ale po opcji przywracania systemu do wybranej daty, wszystko wrócilo do normy. Teraz taka opcja nie daje efektu. Czyli było dobrze i ponownie się zepsuło-podejżewam że po tym przwracaniu ponownie wgrywasz jakiś program , który Tobie krzaczy. Albo cofnij się trochę dalej. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...