Nico26 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Już drugi raz znikły mi w dc++ zbierane miesiącami dane o userach z dobrym transferem :mur: Czy ktoś z was zetknął się z czymś takim lub zna przyczynę oraz rozwiązanie problemu? Można jakoś te dane odzyskać? Dodam że przywracanie mam wyłączone w windzie. Pozdro i thx za wszelką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 w DC++ też tak czasem mialem jak resetowałem przy włączonym programie ale przesiadlem się na LDC++ i juz mi sie to nie zdarza ;] sprobuj jest duzo szybsze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico26 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Teraz jade na oDC i jest spox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 W odc jest multidownload? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico26 Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 W odc jest multidownload? Co rozumiesz przez multidownload? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Pobieranie pliku od kilku userow naraz np DC++ tego nie ma ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...