mateo1977 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 panowie pomoszcie prosze (temat umiescilem tu zeby niezasmiecac) czym najlepiej sprawdzic temp. na kar.graf. moze istnieje jakies ustrojstwo albo cos . z gory wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 kiedys do plyt na BXie dawiali taki kabelek z plaska koncowka ktora sie wkladalo miedzy radiator a jadro proca ( jak cos pokrecilem to prosze mnie poprawic) i to pokazywalo temperaturke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 A ja jestem szczesliwy bo mam karte z pomiarem temp. Ale tak nawiasem mowiac to moze w elektronicznym by cos mieli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Mozna kupic termometr elektroniczny, wloaycz koncowke w radiator i juz. :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...