mrbeny81 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Mam problem a forum znalazłem przypadkowo. Ale do żeczy - mam mało czasu na napisanie pracki jednej na temat "modernizacja sieci LAn". Jak sie domyslacie ukierunkowana jest na Wi-Fi ale jakoś nie do końca wszystko czaje ;/. jest to osiedle 6ciu domów typu "bliźniak" czyli ok 12 stanowisk. Domy znajduja się w odleglściach ok 10- 15 m. 3 "bliźniaki" z jednej strony ulicy i 3 na przeciwko. W tym momecie kieruje proźbe do forumowiczów a mianowicie w jaki spozób zrobić żeby to wszystko ladnie i bezkonfliktowo smigało. Najlebszy był by jakis schemat jak by to ew wygladało. Wiem że "szukanie nie boli" ale to co znajduje w necie to jest strasznie ogólnikowo traktowane :(. Prosze równiez mod-ów o wyrozumiałośc ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1401 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 To zależy jak ma być zbudowana sieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Poczytaj to, troche ci pomorze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbeny81 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 ale tylko niewiele pomoze ... a co do typu sieci Wi Fi to jest to obojętne niemal.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 ale tylko niewiele pomoze ... a co do typu sieci Wi Fi to jest to obojętne niemal.. A co ja mam ci prace napisać :? Podstawy masz w linku :-| a jak chcesz coś więcej to polecam :google: jest mnóstwo stronek na ten temat :) Standard sieci nie jest obojętny <_< zależy do czego ma być ta sieć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...