virtuomaniak Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Witam Ostatnio coś dziwnego mi się dzieje w kompie :| Wcześniej miałem płytę główną MSI 875p NEO chodziłą jakieś 3 latka. Nagle pewnego dnia komputer się nie odpalił. Przy włączaniu chodziły tylko wiatraki. Po sprtawdzeniu wszystkich części padło na płytę główną. Zakupiłęm więc ASUSa P4P800-X Komputer na tej płycie chodził jakiś tydzień. (8 dni) i dziś rano włączam komputer i te same objawy co na tamtej płycie. Wiatraki chodzą a komp nie startuje. CMOS robiłem i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Biosik padł - skoro czarny ekran, ale wsio się kręci to całkiem możliwe moje przypuszczenia, bo asusy tak czasem mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi2222 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) Miałem to samo już miałem płyte zanieść na gwarę,bateryjke wyjmij na pare godzin,reset biosu zworką czasem nie pomaga.Posprawdzaj czy wszystko w slotach dobrze siedzi. Edytowane 21 Marca 2006 przez Arczi2222 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...