sasajas Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Witam Mam taki problem planuje zakup cichego wentyla 120mm. I gdyby chodzilo tylko o cisze to bym bral fandera albo Aske Amber. Ale chodzi jeszcze o kolor poniewaz planuje przemalowac kompa kompletnie na czarny kolor. I biały fander oraz pomaranczowa aska odpadaja. Wiec mam pytanko czy sa jakies wentyle 120mm ktore sa czarnego koloru i maja zblizone parametry do tych wczesniej wymienionych. Bo ja nie mam pojecia co wybrac. Biore pod uwage jeszcze przemalowanie tego bialego fandera ale czy to ma sens czy to nie pogorszy jego parametrow ?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 wentyl jest w srodku? nie bedzie go widac? glacialtechy sa czarne Strona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Wlasnie o to chodzi ze bedzie widoczny przez siatke maskujaca na przednim panelu i odpada inny kolor wentyla niz czarny ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 sa tez te nowe revolteci air cos tam,rowniez ciche,no i nowe arctici...wejdz na allegro i wybierz cos sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Odradzam te revolteci. Arctici mozna zamontowac jedynie tak by wywiewaly powietrze. Sklaniam sie ku glacialtechom jak radzil cmsydney Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Zastanawiam sie nad tym -> ARCTIC COOLING AF12025 bedzie po zmniejszeniu obortow cichy ma ktos cos takiego ?? bo czarny to on jest :D Wyglada ze da go sie zamontowac i by wwiewal i wywielwal powietrze z budy Edytowane 20 Marca 2006 przez sasajas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...