Skocz do zawartości
ZbigNieff

Wodne Chlodzenie i troche z OT n/t PLEXI......??

Rekomendowane odpowiedzi

Otoz mam zamiar zalozyc WC, czy ktos z was moze mi polecic jakis

sklep gdzie moge kupic cos porzadnego??

Napiszcie odrazu jaki mam kupic blok wodny i czy oplca sie kupowac

chlodnice, a jak nie to co zamiast chlodnicy??

Pytanie OT:

Czym i jak najlepiej wyciac dzire w obudowie zeby nie odwalic "fuszerki"

i jak sie wstawia PLEXI bo nie robilem tego nigdy a chcialbym sprobowac

prosze o jakiekolwiek rady!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze: Witaj na Forum!!!

Po drugie: Zaraz cie tu niektorzy zlinczuja, wiec uprzedzajac wypadki poradze ci uzyc opcji szukaj (jest w opcjach na prawo od loga Tweak.pl, obok FAQ :wink: ) Znajdziesz tam tony informacji odnosnie obu interesujacych cie rzeczy!

Po trzecie: Dobra rada, zakladajac topic podaj w miare szczegolowy tytul i nie lacz 2 nie zwiazanych z soba rzeczy. Pytanie o plexi winno znalezc sie na forum "Modyfikacje", a tytul topicu powinien brzmiec "Co/Gdzie kupic do WC w polsce" i "Szybka z plexi - jak? czym?" albo cos podobnego :wink:

Dobry temat to taki, po ktorym post zaczyna sie slowami "Jak w temacie... + szczegoly"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok THX za przywitanie a co do topicu to napisalem ze cos z OT (tzn off topic czyli mialem na mysli modyfikacje) jak mowilem o PLEXI

chcialem "upiec 2 pieczenie przy jednym ogniu" ale spoko jak mowisz szuakj to bede weszyl................. w takim badz razie TEAMT ZAKONCZONY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi