guslik Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Witam. Posiadam grafike taką jak w tytule i chce ją troche podkręcić. Mój proble to radiatory na pamięci nie wiem czy mam załozyć tylko z jednej z trony czy z obydwu bo pamieć jest po obydwu stronach laminatu. Niby to banalne ale nie wiem jak jest dobrze. Z góry dziekuje za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=82081 to jest miejsce gdzie nalezy pytać przeczytaj z łaski swojej regulamin oraz FAQ Edytowane 20 Marca 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 A poszukać to nie łaska, jest temat o 9600xt <_< http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=82081 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guslik Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Czytałem go ale nie doczytalem sie jak zamontować te radiatory, a faq czytalem juz dawno pare razy Ps. te zdjecia mi sie nie chca wyswietlic Edytowane 20 Marca 2006 przez guslik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matma6 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 nie jestem specem w tej dziedzinie ale na moim 9600 pro mam radiatorkii po dwóch stronach pamięci i chyba tak ci doradze peace V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guslik Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 matma6@ Dzieki za rzeczową odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Na obu stronach. A jakiej firmy ? Nawet bez radiatorów powinien isc 340 na pamieci i z 550 na GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guslik Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) shapira,ale wole załozyć pare razy mialem artefakty ale jakos same znikały. Edytowane 20 Marca 2006 przez guslik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...