maziboss Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Tak jak w temacie. Postanowilem ze kupie sobie koszulke pilkarska Arsenalu Londyn. Tylko nie wiem gdzie.... przeszukalem allegro i znalazlem to KLIK Nie wiem czy te 95 zl nie bedzie wyrzucone w bloto. Ludzie pisza ze koszulki sa fajne ale jak zawsze sa gusta i gusciki. Na stronie arsenal.com oczywiscie sa dostepne koszuleczki ale nie wiem do konca czy wysylaja poza UK. No i cena. Chociaz to akurat pikus. Znacie jakies sklepy w polsce najlepiej internetowe gdzie nabylbym ta koszulke ? Dzieki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Zastanawiałem się czy te koszulki z allegro za tanie coś nie są... w sklepach zazwyczaj cena wynosi ok 200-230 zł... Arsenalu koszulkę (i wiele innych) masz tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Replika koszulki meczowej. 100% Polyester. Raz - replika(co to za satysfakcja dla prawdziwego fana). Dwa - Gdyby piłkarze mieli biegać w koszulkach wykonanych w 100% z poliestru to odwadniali by się szybciej, niż grając w zimowej kurtce na pustyni :D. Jeśli cena to pikuś, poszukaj kogoś, kto mógłby kupić Ci ją w Anglii i wysłać do Polski. Nie znam żadnego sklepu, który sprowadzałby oryginalne(stadionowe koszulki). IMO, jeśli ta koszulka ma tylko wisieć na ścianie to możesz ją kupić. Wybór należy do Ciebie. Lekki OT - nie kibicuje żadnej drużynie, mecze oglądam sporadycznie (i to tylko fragmenty). Nie jestem fanem żadnego sportu, po prostu gram w/oglądam to, na co mam ochotę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Jak się ma znajomych to można załatwić oficjalną koszulkę, bo to co w sklepach i na Allegro to podróbki - różnią się tylko marżą sprzedawcy, stąd różnica w cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Moze na oficjalnej stronie Arsenalu bedzie sprzedaz wysylkowa oryginalnych koszulek ? A moze nie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Moze na oficjalnej stronie Arsenalu bedzie sprzedaz wysylkowa oryginalnych koszulek ? A moze nie ... No musze sie zarejestrowac i poczytac. Ciekawe tylko ile sobie policza za wysylke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 No musze sie zarejestrowac i poczytac. Ciekawe tylko ile sobie policza za wysylke. Pewnie sporo, ale jesli naprawde Ci na niej zalezy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Pewnie sporo, ale jesli naprawde Ci na niej zalezy ...Nie no jezeli cena koszulki razem z wysylka przekroczy 50 funtow to ja dziekuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Wysyłka nie powinna być droższa niż 4.50 - 5.00 Ł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Moze cos na ebay'u znajdziesz dla siebie :) Koszulki Arsenalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Moze cos na ebay'u znajdziesz dla siebie :) Koszulki Arsenalu niestety nie ma nic ciekawego. Wszystko z nazwiskami a ja chce bez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Na stronie Arsenalu koszulki sa po 40Ł 2031145[/snapback] Raz - replika(co to za satysfakcja dla prawdziwego fana).Dwa - Gdyby piłkarze mieli biegać w koszulkach wykonanych w 100% z poliestru to odwadniali by się szybciej, niż grając w zimowej kurtce na pustyni :D. Spojrz w opis koszulek na stronie Arsenalu - Replica Kits, 100% Stretch Woven Polyester. I co na to powiesz?Watpie by w sklepiku Arsenalu (nie internetowym) sprzedawali inne koszulki. Jak nie chcesz miec repliki to musisz dostac koszulke od pilkarza lecz ten "rarytas" jest dostepny dla nielicznych niestety. Edytowane 20 Marca 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Na stronie Arsenalu koszulki sa po 40Ł Home Away Wydaje mi sie, ze jest sa one takie same jak na stronie ISS (przynajmniej opis na to wskazuje) Na Twoim miejscu bralbym ta z ISS :) Spojrz w opis koszulek na stronie Arsenalu - Replica Kits, 100% Stretch Woven Polyester. I co na to powiesz? Watpie by w sklepiku Arsenalu (nie internetowym) sprzedawali inne koszulki. Jak nie chcesz miec repliki to musisz dostac koszulke od pilkarza lecz ten "rarytas" jest dostepny dla nielicznych niestety. santi racja tylko jak koszt wysylki bedzie wynosic 5 funtow to bardziej oplaca sie w angli kupic niz w polsce :lol: A\ koszulka wyglada na identyko jak ta w sklepiku arsenalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Santi - odnośnie jakości - w sierpniu kupowałem kuzynowi koszulkę Liverpoolu. Tu masz parę fotek: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Ja pare lat temu mialem oryginalna koszulke Widzewa od Adidasa i jakosc byla powalajaca. Ponad 4 lata ja "katowalem" i po tym okresie sie dopiero zuzyla. Gralem w nia w pilke, pozyczalem, jezdzilem w niej na mecze, chodzilem na codzien (wiosna-lato-jesien) itd. A gdybym powiesil ja na scianie mialbym ja zapewne do dzis w nienaruszonym stanie, tylko przyjemosc z jej uzytkowania by mi gdzies umknela :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 paulo no koszulka ladna. Gdzie ja kupiles i za ile ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 W Anglii (JJB Sports) za 36Ł. Jak w lutym byłem w Liverpoolu w sklepie firmowym FC, to były po 29Ł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 W Anglii (JJB Sports) za 36Ł. Jak w lutym byłem w Liverpoolu w sklepie firmowym FC, to były po 29Ł.teraz dalej jestes w anglii ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Tak. Jeżeli chcesz pogadać, to odezwij się na gg. Nie będziemy tu chatu robić. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Zarejestrowalem sie na stronie Arsenalu i koszt wysylki dla jednego przedmiotu w obrebie europy kosztuje 8Ł A to caly kosztorys wysylek: 1 item Ł3.00 (UK) Ł5.00 (EIRE) Ł8.00 (Europe) Over 1 item Ł4.50 )UK) Ł7.50 (EIRE) Ł12.00 (Europe) Dla reszty swiata jest troche drozej :) @paulo Koszulka Liverpoolu bardzo fajna. Spojrzalem przy okazji na ceny w sklepie internetowym i sa teraz troche drozsze: 49.99Ł za wersje "wyjazdowa", a 39.99Ł za "domowke". Aha koszulka "wyjazdowa" sprzedawana obecnie rozni sie troche od tej co zakupiles. Na rekawkach sa dodane jakies loga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) ...jestem fanatykiem pilki noznej i chcialbyum kupic jakas powiedzmy oryginalna koszulke ale nie chce na nia wydawac 250zł bo to dla mnie cena butow :D moglibyscie wydac jakas konkretna opinie na temat tych koszulek za okolo 80-100zł na allegro? zamierzam sobie taka kupic ale ktos wspomnial ze sa one z niezbyt przyjemnego materialu(slaba cyrkulacja powietrza czy jak?) czy te koszulki za stowe to jakies podrobki czy poprostu repliki bez jakiegos loga ? Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez crusader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 One sa po prostu z nieprzyjemnego tworzywa, w ktorym bardzo latwo sie poci i sa to chyba repliki (ale nie jestem pewien) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...