Tomek1983 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Czesc, Szukam opinii o ASUS'ach serii Z9XX dokładnie modelu Z91L. Niestety nie ma za dużo informacji o tym modelu w internecie a nawet na stronie producenta. Pozdrawiam serdecznie, Tomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witkacy10 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) Czesc, Szukam opinii o ASUS'ach serii Z9XX dokładnie modelu Z91L. Niestety nie ma za dużo informacji o tym modelu w internecie a nawet na stronie producenta. Pozdrawiam serdecznie, Tomek Cześc Tomek! Mam Asusa Z9100L, to chyba nawet to samo co Twój. Na moim pracuję od 4 stycznia tego roku. Jestem z niego bardzo zadowolony. Wgrywałem gry, nawet te bardziej wymagające, chodzą bez problemu. Na swoim laptopie mam celerona 1,5 i 512 RAM. Co do karty grafiki to trochę zasobów zabiera z pamięci operacyjnej. Co do baterii to trzyma do 2 godzin ale z podłączoną myszą USB (dodatkowo podświetlone kółko) i modemem ADSL. Dla mnie to wystarcza. Pozatym ma wbudowaną kamerkę i mikrofon. Możesz słuchać muzyki bez uruchamiania komputera, ma wbudowany odtwarzacz cd. Dużo tu można jeszcze pisać. Co Cię tak naprawdę interesuje? witkacy10 Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez witkacy10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Co do ASUS-ow z seri Z - takiej serii wogole ASUS nigdy nie wypuscil - na stronie producenta nie ma o nich zadnej nawet najmniejszej wzmianki. To sa tzw. kadlubki - czyli notebooki produkowane na podzespolach ASUS-a ale zlozone przez inna firme. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...