marek42 Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 od kiedy zainstalowałem win xp nie działa moje łącze stałe sdi modem jest zainstalowany sterowniki też port sie zgadza a w momencie sprawdzania (kwerenda modemu) nie ma żadnej odpowiedzi!!!! dlaczego??/ czyżby sterowniki?? gdzie je znależć i jakie maja być?? mój modem to HIS erricsona na win 98 działal bez problemu dziękiza pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 W jakims numerze CHIPa bylo dokladnie opisane ustawianie SDI pod Winda XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 http://www.winxp.com.pl/art/sdi_w2k_xp.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 poszukaj tez na www.infojama.pl - tam tez byl artykuł o tym kiedyś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...