Shakell Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) Zmieniałem dzisiaj radiator na CPU i w czasie dopasowywania chyba ukruszyłem odrobinę rdzeń procka. Czy to wpłynie jakoś na wydajność kompa? Ukruszenie jest niewielkie, w rogu. Chyba że rdzeń jest chroniony przez jakąś osłonę, nie znam się na tym. Po prostu w czasię ruszania radiatorem usłyszałem jakieś zgrzytanie, a gdy go zdjąłem zauważyłem że rdzeń jest odrobinkę ukruszony. Napiszcie co o tym sądzicie I jeszcze jedna sprawa. Czy napięcie 1,65 wystarczy żeby cela 600 postawić na 900? Bo robiłem drut moda(a mam już dobry radiator - przyczynę ukruszenia), a nie wstawał Edytowane 21 Marca 2006 przez Shakell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 moze sie bardziej grzac przez co moze byc bardziej niestabilny... kiedys mozesz go wogole nie uruchomic.. w opisie masz blad... nie 65 bit tylko 64 bit przy gf4 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Hmm faktycznie, nie zauważyłem, dzieki;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...