zielak_18 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Witam, mam Athlona64 3000+ (NewCastle) s.754. Chciałbym sie dowiedziec jaka jest maksymalna bezpieczna temperatura dla tego procka? Chcialbym go troche pokrecic ale nie mam narazie $ na nowy wentyletor wiec puki co zostaje przy boxowym. Przy 2250 (9x250) maksymalna temperatura po paru godzinach prime wynosi 59*C. To normalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 60*C to juz nieciekawie sie robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Aha :huh: A czy wymiana pasty na np. Arctic Ceramique lub Silver 5 duzo zmniejszylaby temperature? Bo mam tylko zwykla silikonowa narazie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) Zmieni temperature szczegolnie AS5 ale na cuda bym nie liczyl. Chociaz moze...jezeli ten silikon masz zle zalozony a AS5 zalozysz dobrze to roznice odczujesz...teoretycznie. Edytowane 23 Marca 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...