Gość Matyss91 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Witam, jutro mam zamiar zakupic Asusa p5p800se, czym się rożni od Abita as8?? mostki maja prawie identyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) Abit ma większe możliwości regulacji V na CPU i mem chyba mem (chyba do 3,2V) pozatym AS8 zazwyczaj potrafi śmigać z wyższym FSB niż Asus...choć to róźnie bywa. Do Abita są jeszcze jakieś mody dzięki którym można jeszcze więcej wydusić z tej płyty... Asus oficjalnie wspiera DC i 0.065... na Abicie niewiem czy wystartuje fajnie by było jakby ktoś sprawdził :) - oficjalnie ta płyta nie wspiera nowszych procków. Jakby AS8 wystartował z DC to bymgo wzią w przeciwnymywpadku Asus. Jak będziesz w sklepie to spróbuj i masz tam jakiś znajomych to ich poprosić aby spróbowali odpalić tego Abit z DC... Jak ktoś już próbował takiego połączenia to niech się podzieli wrażeniami... btw. Jeszcze jakiś Asrock i GB mają płyty AGP + DDR 1 co obsługują CPU 0.065 na takim GB widziałem gdzieś Celka 5 GHz... Edytowane 21 Marca 2006 przez Spookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matyss91 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 asrocka nie chce, złomu nie zbieram, to wziąśc tego Asusa?? A co do Abita to zabardzo u mnie w miesie go nie mozna dostac:) z tym asusem był problem ale go dzis o 17.30 wyczaiłem w sklepie a o 18 zamykali sklep, wiec kupuje go jutro razem z celeronem 2.53, mam zamiar pobawic się w oc:) Abita jedynie na allegro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Asus. AS8 to gnioty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matyss91 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 spox, to jutro kupuje asusika i celeronka:) moze podam wyniki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) ja bym poczekał na "nowego" Celka -> hmm btw. "Nowe" Celki mają mieć Speed Stepa :mur: :?: Edytowane 21 Marca 2006 przez Spookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) ile kosztują tam te celki? Ile wysyłka? taki celek ustawiony na 5Ghz 24/7 .. uhh :P aha - oczywiście że asus - p5p800SE - obsługuje większą ilość procków Edytowane 21 Marca 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matyss91 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 No fajne celeronki, ale musze miec kompa:) bo od 3dni jade na duronie 1400 i 1gb ramu ddr i mnie szlak frafia juz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...