@riel Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 (edytowane) Witam. Zrobiłem podstawowe testy obu dysków i teraz zadanie dla fachowców. Który z nich jest w lepszym stanie i ma zostać u mnie? Żaden z nich nie ma bad sectorów. 1.WD102AA -10,2 GB 2.QUANTUM FIREBALLlct1 -20,4 GB 3. Seagate Medalist ST317240A -17,2GB Dysk będzie używany jako pamięć przenośna i do nauki Linuxa. Proszę nie sugerować się pojemnością. Do stawki dołącza się jeszcze jeden dysk Seagate Medalist ST317240A Dziękuję. Edytowane 22 Marca 2006 przez @riel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Witam. Zrobiłem podstawowe testy obu dysków i teraz zadanie dla fachowców. Który z nich jest w lepszym stanie i ma zostać u mnie? Żaden z nich nie ma bad sectorów. 1.WD102AA-10,2 GB 2.QUANTUM FIREBALLlct1-20,4 GB Dysk będzie używany jako pamięć przenośna i do nauki Linuxa. Proszę nie sugerować się pojemnością. Dziękuję. oba dyski są sprawne, ale WD ma mniejszy przebieg więc proponuje jego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...