gesiu22 Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Nie moge otworzyć zadnego folderu(pojedyncze pliki moge).Wyskakuje okno błedu explorer.exe ze program wykonał nieprawidłową operację i znikają ikony i ładuje od nowa.Mam windows 98. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeav Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Mam windows 98. sam sobie odpowiedziałeś :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesiu22 Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 A wydawało mi sie takie proste to pytanie. Ja nie pytam czy win 98 jest wg ciebie fajny czy nie bo jest duzy % ludzi którzy mają 98 i są zadowoleni. To co moze byc przyczyną tego komunikatu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 duży % zadowolonych uzytkowników win98? :lol: Już 5x lepszy był winme... Spróbuj przywrócić plik explorer.exe może jest uszkodzony przez jakiegoś wira... a jak nie to uszkodzenie sięga głebiej... pewnie jakichś bibliotek dll powiazanych z plikiem explorer.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Antywirus +adaware + spybot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...