Foczus Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Witam. Posiadam karte TV Anywhere Master 8606, ale mam problem z dzwiekiem. Obraz jest ok natomiast jako dzwiek słysze tylko jakies szumy i trzaski powtarzane co pewien czas. Sciagnałem najnowsze sterowniki jak i program do odtwarzania Tv ze strony producenta MSI ale to nic nie pomogło. Wciąż ten sam efekt. Mam zainstalowanego windowsa Xp z Sp2. Moze wie ktos jak sobie z tym poradzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkowal Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Witam. Posiadam karte TV Anywhere Master 8606, ale mam problem z dzwiekiem. Obraz jest ok natomiast jako dzwiek słysze tylko jakies szumy i trzaski powtarzane co pewien czas. Sciagnałem najnowsze sterowniki jak i program do odtwarzania Tv ze strony producenta MSI ale to nic nie pomogło. Wciąż ten sam efekt. Mam zainstalowanego windowsa Xp z Sp2. Moze wie ktos jak sobie z tym poradzic? witam rozwiazales problem z ta karta? dostalem wlasnie tez taka karte i mam ten sam problem z glosem, co z tym zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat02 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Posiadam tuner ale zasada jest chyba podobna możecie mieć problem na necie jest kupe tego wystarczy tylko zainstalić dobry kodek np XP-Codeck i grafy http://dvbzone.dvhk.pl/?id=d_filters Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...