The-on Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Witam i pozdrawiam wszystkich! Jestem swiezy na forum wiec niewiem czy dobrze trafilem. MAm pytanie odnosnie mego problemu. Mam Windowsa media center (spolszczonego) Zainstalowalem firefoxa i niemoge ogladac filmików z netu bo pisze mi ze niemam wtyczki media player. ALe przeciez mam najnowszego MP10. Niewiem o co chodzi? Z góry dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Zainstaluj plugin do Mozilli.... tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-on Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Zainstaluj plugin do Mozilli.... tu Ten link ktory mi przeslales to do wikipedi a nie do pluginów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 (edytowane) To wejdz w Narzedzie --> Rozszerzenia --> Wiecej rozszerzen...... Sprawdz jeszcze kodeki........ Edytowane 22 Marca 2006 przez pluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-on Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 To wejdz w Narzedzie --> Rozszerzenia --> Wiecej rozszerzen...... Sprawdz jeszcze kodeki........ W internet explorerze filmy ruszają, ale w firefoxie nie a gdy chce pobrac wtyczke to pisze ze wtyczka nie znana :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 a jaka masz wersje ff..?? Moze zainstaluj najnowsza......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-on Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 a jaka masz wersje ff..?? Moze zainstaluj najnowsza......... Chyba mam najnowsza zinstalowana 1.5.0.1 Mam wersje ff 2alpha ale niewiem czy ja instalowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Sprobuj odinstalowac wywalic wszystko z rejestru.. I zainstaluj ponownie.... Zainstaluj ponownie jave... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...