guslik Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 (edytowane) Witam wczoraj zrobiem formata i zinstalowaem dodatek sp2. Do tego scignolem jeszcze jakie aktualizacje. problem polega na tym ze nie mam internetu po windowsem (pod innym systemem jest) i przezstal sie uruchamia antyvir i firewall na jednym koncie. Wczoraj wieczorem po zainstalowaniu wszystkiego dzialo jak nalezy. Podejzewm ze to wina ktorej z aktualjzacji(bylo tak kiedys ale wtedy odrazu nie dzialal net i ja wywalilem) z tym ze teraz nie wyswietlaja mi sie aktualizacje w dodaj usun programy. Aha na tym jednym koncie nie dziala mi tez centrum zabezpieczen. Co moge zrobic?? Wszystkie rady mile widziane. Konfiguracja: Windowsxp sp2 net z telnapu karta sieciowa pentagrama Pozdrawiam EDIT: Usunolem wlasnie sp2 i wszystkie aktualjzacje i poprawki ale nic nie dalo :( POMOCY!!!! Edytowane 22 Marca 2006 przez guslik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Brame ip ustawiłeś :>? (provider ma autoamtycznie przyznaje ip na dhcp:>? czy trzeba ręcznie powpisywać ?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...