Gość Mac4 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Pojawił mi się problem z wymienionymi Logitechami... Sub mi... stuka czy dudni, zaraz po włączeniu zasilania :/ Myślę co zrobić... co się mogło stać? Na 2.0 ich raczej nie podłącze? Help :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarq15 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 zaraz po właczeniu zasilania sub wyda z siebi taki cienki bas (mebrna cofnie sie na maxa do tyłu) i pozniej juz jestb normalnie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_85 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Pojawił mi się problem z wymienionymi Logitechami... Sub mi... stuka czy dudni, zaraz po włączeniu zasilania :/ Myślę co zrobić... co się mogło stać? Na 2.0 ich raczej nie podłącze? Help :> ale problem jest tylko po ich włączeniu i potem już jest dobrze?? Opisz dokładniej... dudni, a stuka to różnica... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...