s0named Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Witam, dzis doszedl do mnie ten Razer (uzywany pol roku), z poczatku wszystko bylo dobrze ale niedawno zaczął sam się wyłączać, przy takim wyłączaniu jest dźwięk z windowsa informujący o podpięciu nowego urządzenia na port usb. Z tego co czytałem na necie to wiele ludzi ma takie problemy, czym to jest spowodowane i jak to rozwiązać ? -probowałem na innych sterach -probowalem bez sterow -format nie pomaga -probowalem na innym porcie usb -gdy wyjme i jeszcze raz wloze myche to jest wszystko ok, ale tylko na kilka minut -gdy mycha sie wylaczy, a ja wyjme ją z usb to nie ma zadnego dzwieku z windowsa o odłączeniu urządzenia z portu Please help :o Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 podpinasz pod usb 2.0? tez tak mam czasem, ze przy wlaczaniu windy sie nie odpala ;) wtedy albo restart albo wypiecie i wpiecie kabla i pomaga :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0named Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Kabel USB w Razerze był poprostu uszkodzony i MMV wymieniło na nowego Diamondbacka :) Teraz też tak jest, że przy włączeniu kompa czasem mycha nie załapie i wtedy trzeba wpiąć ją jeszcze raz, ale to nie przeszkadza mi w żadnym stopniu :) Topic można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...