grzechuk Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 dzis przy probie wlaczenia systemu mialem dziwne problemy wczesniej nie malem zadnych problemow... ustawilem w nortonie sprawdzanie dyskow i wylaczylem laptopa. gdy go ponownie wlaczylem, po strawdzeniu wszystkich dyskow zawiesil sie podczas sprawdzania dysku c: (systemowego)... po restarcie zrowu chcial sprawdzac dysk c wiec pominalem ten krok... winows sie zaladowal powoli i po kilku chwilach myszka przestala dzialac, ekran zaczal sniezyc i sie rozjasnil... restart i pominiecie chdsk, (tryb diagnostyzny) to samo... bios do ustawien fabrycznych i narazie wlacza sie2x wolniej przy pominiecie skanu dysku c: ale jak juz sie wszystko zaladuje to dziala calkowicie normalnie (np americas army dziala ak zwykle... zadnej roznicy nie idzialem w dzialaniu) tylko co z tym startowaniem... aha tylko jakims dziwnym trafem odinstalowalo mi sie uzadzenie usb i mi myszka nie dzala a nie moge tego zainstalowac? jesli to wina windowsa to pol biedy, ale jesli nie to bardzo zle, bo bez laptopa jestem uziemiony... prosze o szybka pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 w jakim formacie masz partycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) ntfs bylem cierpliwy i za n-tym razem przeskanowal do konca partycje c:reset i teraz sie nie wlacza windows wogole, nawet awaryjny... edit/ po wyjeciu baterii albo odpieciu zasilacza rusza teraz normalnie... tyle ze wolniej... muszka usb znowu dziala... mam dosc... help me! edit2/ teraz wogole sie nie wlacza! przy probie instalacji windowsa formatowanie partycji c: zawiesz sie na 24%! pilnie potrzebuje zabezpieczyc dane z inne partycji, jak to zrobic, sa jakies live cd z obsluga nagrywarek dvd? help me!! Edytowane 23 Marca 2006 przez jekyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...