Masterone Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Witam !!! Pilnie poszukuję miejsca gdzie mozna naprawić CPU Uszkodziłem CPU AMD64 poczas wyjmowania. Ułamała się jeden z 742 pinów !!! Procesor się nie uruchamia. Jeśli ktoś wie gdzie mogę naprawić coś takiego od ręki w WARSZAWIE to proszę o pomoc Sprawa PILNA !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Bylo na forum parokrotnie, raczej nie trudno znalezc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vadzior Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Witam !!! Pilnie poszukuję miejsca gdzie mozna naprawić CPU Uszkodziłem CPU AMD64 poczas wyjmowania. Ułamała się jeden z 742 pinów !!! Procesor się nie uruchamia. Jeśli ktoś wie gdzie mogę naprawić coś takiego od ręki w WARSZAWIE to proszę o pomoc Sprawa PILNA !!!! no to wtopiles kase :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Jeżeli masz tą nóżke to idź do jubilera albo zegarmistrza. BTW co to za nowy socket 742?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 LINK Tylko on się tego podejmie i zrobi to profesionalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 LINK Tylko on się tego podejmie i zrobi to profesionalnie Znasz go? wiesz ze jest w stanie to na 100% zrobić? Ile liczy za taką naprawe bo chyba nie tyle co pakiet 5 nóżek :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...