jujuJAZZ Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Witam. Mam kablówkę i niestety jak to bywa - nałożony limit... Niestety mój dostawca nie oferuje możliwości sprawdzenia ilości ściąganych danych, np. w neo jest już kilka programów, z tym, że działają na zasadzie logowania się na głównym serwerze i pobierania stamtąd info... Czy jest jakiś program, którym można monitorować na bieżąco ilość pobieranych danych w kablówce? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 NetLimiter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 nie miałem okazji nigdy używać takiego łącza, ale sprawdz programy... NetMeter, Net Traffic Meter, BitMeter 2 http://stefe.webpark.pl/free-soft-linki/in...t-transfer.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jujuJAZZ Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Dzięki, obadam... :). NetLimiter - jak dla mnie - be... (torrent & DC ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...