Pogi Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Witam, Mam problem Kupilem sobie 3 czesci do komputera AMD64 3000+ plyte ASUS A8N-E i grafike Radeon X550 128mb I przy instalacji windowsa mam problem miedzy 39-33 minuta do zakonczenia instalacji i wyskakuje niebieski ekranik, i pisze mniej wiecej tak: ze jezeli ekran pojawia sie pierwszy raz zresetuj komputer ( resetowalem i dalej to samo ) Nastepnie sprawdzic czy oprogramowanie jest pelne nastempnie czy wszystko jest dobrze dopiete pozniej czy cos nie z grafika pozniej zeby w biosie cos wylaczyc Nie wiem co zrobic mam taki problem 1szy raz prosze o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogi Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Prosze o pomoc !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 nie ten dzial ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jroger Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 cze nienapisałeś jakiego wina instalujesz?? Miałem taki problem z win xp,zawsze wchodził aż jednego razu niewszedł.Kombinowałem z innymi egzemplarzami tego systemu z róznych źródeł i to samo klops! Wywalał się w tym samym miejscu Nigdy już win xp niezainstalował się na tym kompie. Zato wszedł bez problemu Win xp z sp1 :) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Bardzo prawdopodobne ze to wina pamieci ale też są sporadyczne przypadki że jak kolega wspomniał wywala z sp2. mozliwe że to przez płyte asus moze kiedys był dobry ale teraz to kaszanka. i w dodatku ma beznadziejny serwis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...