KOala Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Pewnie jest to banalnie prosta rzecz, ale nie umiem tego zrobić, a lubię GK!!! I jak wczytać skrypt avs do VD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Robilem to dawno ale moze nie bede klamal :P Jesli avs to juz plik po przetworzeniu frameserwerem VFAPI to wystarczy juz go tylko zaladowac w VD. Ale jesli to jakis inny plik z GK (nie pamietam :( ) to musisz plik d2v z GK przerobic VFAPI na tymczasowy avi i wtedy odpalic juz z VD. A avi to mozesz tylko odpalic z VD bo w GK po co Ci avi ??!! i tak go bys nie mogl przerabiac !!! Mam radzieje ze nie naklamalem za duzo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 A mi się wydaje, że można jakoś avika wczytać do GK i dalej obrabiać go jak każdy inny plik video czyli: przycinać, resize, deinterlace i inne! Nie umiem jednak tego zrobić! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 A ja Ci powtarzam ze Gk nie jest do przerabiania avi ale do ich tworzenia !!!! Od przerobki jest np VD !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 A ja Ci powtarzam ze Gk nie jest do przerabiania avi ale do ich tworzenia !!!! Od przerobki jest np VD !!!! Do przeróbki też jest, jest to raczej nakładka na inne programy. Przecież można zrobić resize, crop czy deinterlace- co to jest wg ciebie jak nie obróbka pliku video!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Jest ale nie dla avi tylko qwa d2v !!!!!!! Tylko dla tego pliku przejsciowego mozesz dodawac te filry i teraz masz avik jaki chciales !!!!! Avi nie przerobisz !! A z reszta w Gk masz helpa to se znajdz jak mowisz ze mozna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ja nie wnikam jaki plik jest obrabiany- liczy się efekt końcowy czyli użyte filtry! Pozdrawiam i dziękuję za odzew! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 NO problem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...