Shaggee Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 mam na razie procesor na Vcore 1,6v czy moge wymienic na procesor o Vcore 1,35v i czy płyta dostosuje mi napięcie? Prosze o poradę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Jaki procesor jaka płyta :>? Jeśli ustawisz takie napięcie odrazu zmniejsz jego szybkość (bo ci nie ruszy), płyta zazwyczaj podaje takie napięcie jakie chcesz... (zazwyczaj, bywają odchylenia od normy niewielkie....) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaggee Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Płyta PC Chips M810LR prosesor AMD Mobile Athlon XP-M 2000+ no to jak po kolei mam go zamontować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaggee Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 proszę poradźcie mi!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modlin Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Poprostu zamontuj , nawet jak dasz na ten procek 1.65v to nic sie nie stanie..... wszysto zrobi sie samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 nie do konca pytanie czy plyta rozpozna proca ;] bo wiekszosc desktopowych plyt nie rozpoznaje mobilnych prockow ale napiecie powinna ustawic takie jakie wymusza procek ;] natomiast cpu ustawi jako 6x100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modlin Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Poprostu niech wsadzi do socketu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...