lee99 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) Witam Pakiet nis generuje u mnie za każdym razem alert o procesie svchost.exe że utworzono automatycznie regułe. Jest to o tyle denerwujące ponieważ jak gram i alert ten się pojawia to gra mnie się minimalizuje do paska i system wchodzi o pulpitu. Stąd moje pytanie: jak usunąć ten alert w pakiecie nis? Edytowane 25 Marca 2006 przez lee99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Może spróbuj wejść w ustawienia zapory i zrobić coś takiego (mam SCS ale w NIS sprawa wygląda identycznie): KLIK!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lee99 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Aha no właśnie bo ja mam aktualnie tak ustawioną zaporę: Więc pewnie to przez to generuje się ten komunikat. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 witam moze nie na temat: soft Symanteca uzywalem dosc dlugo ( 7 lat ) na poczatku bylo fajnie :P ale forma przerosla tresc obciaza system nawet wypasionego kompa ( na tym z siga czuc baaaaaaaardzo jego obecnosc ) na nowszych sprzetach ( i nowszym sofcie pewnie tez ) konkluzja: jak ktos zauwazyl jest full milego oprogramowania i nasza czujnosc to klucz do sprawnego sysa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...