Pogi Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) a wiec mam nastepujacy problem z instalacja windowsa na nowym sprzecie tzn kupilem plyte glowna ASUS A8N-e procek AMD64 3000+ venice i grafe Radeon X550 Sapphire i przy instalacji wyskakuje mi taki komunikat: Edytowane 25 Marca 2006 przez Pogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 dysk twardy sprawny? u mnie tez jest taki problem jak chce wina zainstalowac na dysku z badami... bady sa w jakims niefortunnym miejscu i nie pozwalaja na instalacje systemu -_- nie mam czasu naprawiac tego hddregeneratorem narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 http://support.microsoft.com/?kbid=330182 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogi Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 problem rozwiazany, padniete ramy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 STOP: 0x0000007E to w 90% przypadków uszkodzona pamięć lub dysk, pozostałe możliwości podawane przez M$ KB stanowią margines. Instalator windows XP jest bardzo wrażliwy na błędy pamięci, chyba dlatego że w czasie instalacji dekompresuje spore pliki (*.cab) używając całego dostępnego RAM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...