staszek1000 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) http://www.kompz.org/artykuly/modding_kolo...myszy-optycznej ten artykuł mnie, młodego modera jak to mozna powiedziec zainspirował ale szybko szybko i wstawilem diode bez reszystora NIC no to diode spowrotem nie działa włopżyłem inna z rezystorem i działą ale kursor sie ledwo rusza a czerwona teraz działą na 3v + rezystor na molexie nie kumam w ogoloe... uratujemy myszke? bo na kulkowej zle mi jest.... Edytowane 31 Marca 2006 przez staszek1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==MORDI==- Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 jeżeli ledwo sie rusza to zastosuj diode ultra-bright to poprawi czulosc myszki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek1000 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 no mozliwe bo ja mam diode szerokokatna a ta czerwona jak swieci to caly pokoj czerwony dzieki za dobra rade ta sądze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Popraw tytuł wątku.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...