Sherlock Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Mam przyjemność przedstawić nową recenzję mojej produkcji :) http://www.tweak.pl/artykul/coolery_sh Życzę miłej lekturki :D Wszelkie uwagi mile widziane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 O widzę, że parę interesujących coolerów jest. Już się biore do lekturki. Wrażenia zaraz :) Update - więc wrażenia. Jak dla mnie trochę ten test za krótki :wink: Ale co można więcej napisać o coolerach... W każdym razie sporym zaskoczeniem dla mnie jest średnia postawa Akasy Silver Mountain2. Myślalem, że to srebro i jeszcze Delta na pokładnie miejsce na podium zapewni. :? Pozostaje się cieszyć, że mój V7+ jeszcze nie wypadł z czołówki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Hmm... Szkoda, że nie mierzyłeś głośności pracy. To tak jakby pół testu było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Cytat Hmm... Szkoda, że nie mierzyłeś głośności pracy. To tak jakby pół testu było... racja Ja ze względu na Hałas zrezygnowałem z olcano na rzecz Zalmana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Cytat Hmm... Szkoda, że nie mierzyłeś głośności pracy. To tak jakby pół testu było... Aby takie badanie miało sens, potrzebny jest odpowiedni sprzęt, którym ani ja ani żaden z redaktorów Tweak.pl nie dysponuje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Cytat Update - więc wrażenia. Jak dla mnie trochę ten test za krótki :wink: Ale co można więcej napisać o coolerach... No właśnie... co można napisać? Jeśli podpowiesz co mam jeszcze umieścić w kolejnej recce, to napewno o tym napiszę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...