irnlng Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Czy jest mozliwe programowe, albo w biosie odłaczenie zasilania karty graficznej na noc, kiedy komputer tylko ssie gigabajty z sieci? chodzi mi glownie o wentylator na grafice, nagrywarke i zuzycie pradu. poza tym po co ma byc wlaczone jak nie jest uzywane. jakies pomysly? narazie wylaczam monitor :wink: kombinuje cos z profilami sprzetowymi, ale karty graficznej sie nie da wylaczyc, a nie wiem tez jak przejsc miedzy profilami. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Mi się wydaje że karte można tylko fizycznie wyłączyć (ręcznie wyjmując ją z AGP :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Mi się wydaje że karte można tylko fizycznie wyłączyć (ręcznie wyjmując ją z AGP :wink: )no tak. ale to chyba nie najrozsadniejsze by bylo przy wlaczonym komputerze :P 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 jak karta nie pracuje (czyt: wyswietla pulpit) to nie zuzywa duzo pradu, nawet sie nie grzeje, wiec sobie mozesz zamontowac wlacznik do wentyla od karty i po klopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...