kukaszr Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Witam! Mam karte TV DlyViev 3000 z standardowym softem. polecił by ktoś jakiś bardziej profesjonalny program? Ale taki który by tez obsłyżuł mój pilot ;) Chodziło by m też o taki baYer abym mógł nagrywać w całkiem dobrej jakosci Z góry dziękuje za odpowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeav Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 nie wiem czy ten program dziala z twoją kartą. Według mnie najlepszy z tego typu programów : K!TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukaszr Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 pisze mi <no/PDC> i niby nie ma sygnału TV ale słychać dźwięk i jak włącze ten program to wkskuje screan z danego programu ale nie rusza sie obraz :/ Wiesz może co wtedy należy robić? Probowałem robic rozne rzeczy w ust. ale nic sie nie naprawilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...