tig3ro Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Witam, po uprzednim "glupim" poscie i pomocy z waszej strony zakupilem zasilacz, wiekszego w przemyslu (ktory jest duza wsia) nieznalazlem 400W FEEL'a na output ma 380W wiec chyba wystarczajaco jak dla tej karty? (plus dysk i 2 DVD'romy). A problem jak byl tak jest freezy, klatkowania po wlonczeniu gry dziala przez chwile "poprawnie" chociaz spodziewalem sie wiecej spadki do 90FPS w Quake 3 to chyba przesada az po pewnym czasie nawet do 8FPS! Mozna ja czyms sprawdzic na poprawnos dzialania? I co w takiem sytuacji zrobic? Wyrzucic komputer? ;] Sprzedac karte? Mam nadzieje ze ten niejest taki "glupi" bo ja mam problem a juz naprawde niewiem co robic? Ktos? Cos? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 po pierwsze jest to dzial dla kart ATI a nie Nvidia. po drugie zainstaluj najnowsze stery do grafy i do MoBo, a jesli juz to zrobiles to sproboj od przeinstalowania windy... zazilacz powinien starczyc, wrazie czego idz z karta na gware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...