chalwa Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Mam dziwny problem, albowiem mój napęd optyczny (sprawdzałem na dwóch liteon combo i nec nagrywarka dvd) nie czyta wszyskich płyt. Tzn czyta tylko że czasami kiedy chce wejśc na płyte wyskakuje komunikat "E:\ odmowa dostępu, niepoprawna funkcja". Dzieje się tak tylko z niektórymi płytami (jak na razie stwierdziłem to tylko na przegrywanych, z fabtycznymi nie było jak dotąd problemu). Napęd na innym komputerze działa dobrze, więc może to wina jakiegoś ustawienia w windowsie. Zupełnie nie mam pojęcia co robić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Sprawdz moze na innych tasmych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 master, slave, zmien kanaly IDE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chalwa Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 ehh, jakbym nie próbował, sprawdzałem wszystkie możliwe kombinacje master, slve, na różnych taśmach itp. Cały czas było to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...