DirtZ Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Witam! :) Robiłem wiosenne porządki (odśmieciłem dysk, zrobiłem defraga, odkleiłem kubek od biurka) i wpadł mi w ręce nie używany boxowy radiator od mojego procka ;) i tak sobie myśle, co z nim zrobić? Do tego sprzetu z sygnaturki to on sie nie przyda zupełnie, ale leży u mnie troszke martwy (procek padł) sprzet na socet A, shuttle ak na sdrkach, z gfem 4mxx na pokładzie. Ewentualnie myślałem czy może szło by go jakoś pociąć sensownie żeby walnąć na NB do DFI...sam nie wiem..macie jakieś pomysły? Edytowane 26 Marca 2006 przez DirtZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Nie wie jak u AMD ale u intela jest potrzebny box w razie koniecznosci wyslania na gware. Wiec moze najpierw sprawdz warunki gwarancji bo szkoda byloby ja tak glupio stracic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Pomysł dobry ;) sprawdze, ale co gdy powiem, że dysponuje dwoma takimi? :) jeden jest mi zupełnie zbędny, więc jak? :) ktoś ma pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 dzisiaj dostałem swoją karte graficzną tej firmy no widać po radiatorkach na pamieci że posiadaczem był jakiś znawca i miał problemy ze wzrokiem bo założył radiatorki BGA :lol: heh nie miałem rano monitora no i sie nudziłem radiatorki od P2 wysokość jedyne 5cm na grafe wieje 80x80 na standardowym wiatraku temp. 80*C teraz 50*C ilde przy taktach 450 i 750 mem ciekawe który radiatorek bedzie wydajniejszy :) może cie to zainspiruje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Myślałem żeby stary gf 4mx sie doczekał prezentu wielkanocnego w postaci jakiegoś seksownego vmoda i chłodzonka ;) (chlodził go orginalny radiator, ha bez nawiewu! :P) tylko, że to mi nic nie da bo chwilowo nie korzystam z tamtej karty ;) a na mojego gto napewno tego nie bede pakować ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 to jest mój GF6600 czyli też najtańszy nie jest pewnie niedługo dam jakiegoś V-moda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...