S Jacko Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Witam. Mam dosyć stary komputer, który wykorzystuję do pracy. Jest to Celeron 433 z zainstalowanym Win 98 SE. Jakiś czas temu przeglądając internet, przekierowało Mnie na jakąś stronę z której dostałem pełno śmieci i wirusów. Niestety nie miałem zabezpieczonego komputera. Mój błąd. Użyłem paru programów, aby to wszystko powyrzucać. Między innymi: Ad Aware Spy Bot Anti Vir NOD 32 Wszystko jest niby ok. Nie ma już żadnych wirusów, trojanów itd. Jednak od tego czasu pojawił się problem z pulpitem. System nie zapamiętuje żadnych ustawień pulpitu. Po restarcie, nie mam tapety, a pasek zadań wraca do ustawień pierwotnych. Nie działa też prawy przycisk myszy i nie mogę w ten sposób otworzyć menu. Parę razy reinstalowałem Windows, używałem naprawiarek z pakietu Norton Utilities i nic. Może ktoś potrafi pomóc ? Bardzo proszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 tez kiedys tak mialem... znalazlem instrukcje co zmienic w rejestrze.. jednak po wielu probach i kombinacjach nic z tego nie wyszlo... format i instalacja systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Na forum searchengines jest opis jak usunac tapete oraz przywrocic dzialanie prawego klawisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S Jacko Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Przed chwilą naprawiłem. Na prawy przycisk myszy dostałem Fixa, a na tapetę i pasek zadań odpowiedź znalazłem tutaj: http://www.pctips.pl/news/48722.html Ale dzięki za zainteresowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...