pierdziel Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Nie wiem czy to dobry dzial..jak nie to przeniescie. Moj problem polega na tym ze mam taki program Motorola phone tool 3.11 zasinstalowalem porobilem wszystkie updaty i wszystko byloby ladnie pieknie gdyby nie jeden glupi error nizej daje screena http://mar26.imghost.us/knkand.jpg ten blad wyskakuje tylko gdy wchodze do my music, bo wszystko mi dobrze dziala ale muzyki nie moge w ogole przesylac bo wlasnie takie cos wyskakuje moze ktos wie jak na to zaradzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 tez mam z nim kupe problemow.. tym bardziej ze sa problemy z jego instalacja na win2003... sprobuj wgrywac p2commander :) www.matrax.net wielkie forum o motorolach.. sam posiadam v360 i wszystkiego sie stamtad dowiedzialem wlasciwie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...