irnlng Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 wiec tak. detonatory(41.09) nie widza telewizora. zalozylem tvtool i jest slicznie, ale chcialbym, zeby na detkach to tez dzialalo. ktos przez to przebrnal? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Może ode mnie taka mała porada choć troszkę OT Spróbuj podłączyć kompa bezpośrednio do TV i odpal kompa. Jeśli wszystko pójdzie OK to jesteś już chyba tak zaawansowanym userem że gierke i DivX-a odpalisz na czuja. Ja tak robie cały czas bo niepewne jest działanie 11m kabla :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Może ode mnie taka mała porada choć troszkę OT Spróbuj podłączyć kompa bezpośrednio do TV i odpal kompa. Jeśli wszystko pójdzie OK to jesteś już chyba tak zaawansowanym userem że gierke i DivX-a odpalisz na czuja. Ja tak robie cały czas bo niepewne jest działanie 11m kabla :( dzieki, ale nie zczailem zupelnie o co Ci chodzi. mam podlaczyc sam telewizor? jak mam tv i monitor, to nie widza detki telewizora i nie mam jak na niego przelaczyc. pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Napisałem że troszke OT bo nie poradziłem jak sprawić żeby dętki chodziły. A co do mojego wywodu to przenosisz kompa pod TV i podłączasz przez chinch do TV odpalasz kompa. Jeśli będzie tak jak u mnie to zobaczysz bios itd. Nastepnie na czuja włączasz film czy tam grę (bo tylko do tego sie TV-OUT nadaje) i śmigasz. Ja sam tak robie gdyż nie sądzę aby 11 m kabla u mnie działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 no niestety. z samym telewizorem nie startuje. zmienie sterowniki, moze kiedys pojdzie. narazie tvtool musi starczyc. dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 A tak zapytam. Jakiejmarki ten GF4 ?? Bo u mnie ten myk działa na MSI i na ichniejszej przejściówce z S-VHS na chinch i na wejściu do TV chinch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 PNY (chyba niezla firma, chociaz bardziej znana z kart quadro?, plytki robi im podobno msi) . tez na shvs i przejsciowce. i dziala, tyle ze nie na detonatorach. mysle, ze po prostu nie wiem jak to ustawic. nie znam sie na nview itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...