LiSoQuan Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Pewnego razu zakupiełem sobie GF6600 GT. Niestetety nie che mi dzialac gdy w kompie mam Winafasta 2000XP. Zmienialem sloty, kombinowalem w biosie z IRQ. Gdy wchodze do windowsa to wykrywa GF ale nie moze uruchomić bo nie ma wolnych zasobów. Gdy wchodze do menagera sprzetu i zagladam poprzez menu widok i "żądanie przerywaniami IRQ" to nie ma tam zadnych konfliktów, gf ma inne IRQ a Winfast ma inne. Natomiast w opcji awaryjnej wiondowsa pisze ze gf nie moze byc uruchominy bo "zakres pamieci D0000000 - DFFFFFFF nie jest niedostepny. Jakies rady ? Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 na czas instalacji GF odlacz karte TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Pewnego razu zakupiełem sobie GF6600 GT. Niestetety nie che mi dzialac gdy w kompie mam Winafasta 2000XP. Zmienialem sloty, kombinowalem w biosie z IRQ. Gdy wchodze do windowsa to wykrywa GF ale nie moze uruchomić bo nie ma wolnych zasobów. Gdy wchodze do menagera sprzetu i zagladam poprzez menu widok i "żądanie przerywaniami IRQ" to nie ma tam zadnych konfliktów, gf ma inne IRQ a Winfast ma inne. Natomiast w opcji awaryjnej wiondowsa pisze ze gf nie moze byc uruchominy bo "zakres pamieci D0000000 - DFFFFFFF nie jest niedostepny. Jakies rady ? Dzieki usuń kartę telewizyjną zainstaluj grafikę, znajdź nowsze sterowniki do karty telewizyjnej i zainstaluj ponownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiSoQuan Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) lopOdinstalowalem winfasta, usunąłem z kompa, odinstalowałem gf, wycvzyscilem z pozostalosci, zainstalowalem gf... wlozylem tv i dalej to samo, nawet nie zainstalowalem....:( \ UPDATE Po testach zauwazylem ze GF mi niechce dzialc jesli mam jednoczesnie włozone karta TV i Sieciowka mimo ze nie ma zadnych konfliktów miedzy nimi (przynajmniej nic nie pisze). Jesli mam tylko siec albo tylko karte tv to wszystko ok. Edytowane 28 Marca 2006 przez LiSoQuan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...