boolk Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Witam mam nastepujacy problam , a mianowicie posiadam nagrywarke dvd lg od jakiegos miesiaca. Gdy wykonaje jakiekolwiek prace np kopiuje cos zplyty instaluje cos lub zgrywam obraz to komp mi sie przymula a najbardziej muzyka w winampie poprostu zwalnia tak samo jest z dzwiekami systemowymi nie wiem co jest grane . mam rowniez problem z predkascia odczytu i zapisu plyte dvd w alkoholu zgywa mi z predkoscia 1.4-1.7 to samo jest z nagywaniem wybiore predkosc zapisu np 4x to i tak max predkoscia jest 1.7. Tak jest za kazdym razem jezli ktos cos wie na ten temat to prosze o pomoc z gory dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) Witam mam nastepujacy problam , a mianowicie posiadam nagrywarke dvd lg od jakiegos miesiaca. Gdy wykonaje jakiekolwiek prace np kopiuje cos zplyty instaluje cos lub zgrywam obraz to komp mi sie przymula a najbardziej muzyka w winampie poprostu zwalnia tak samo jest z dzwiekami systemowymi nie wiem co jest grane . mam rowniez problem z predkascia odczytu i zapisu plyte dvd w alkoholu zgywa mi z predkoscia 1.4-1.7 to samo jest z nagywaniem wybiore predkosc zapisu np 4x to i tak max predkoscia jest 1.7. Tak jest za kazdym razem jezli ktos cos wie na ten temat to prosze o pomoc z gory dzieki i pozdrawiamsprawdź czy napęd wykorzystuje DMA, podczas transmisji danych Edytowane 27 Marca 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boolk Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 DMA sprawdzalem wczesniej bylo dostepne i sie mulilo zmienilem na pio i to samo teraz mam ustawione DMA jest dostepne o nic nie pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Sprawdz na innej tasmie i innym ustawieniu (master, slave).... Moze masz nagrywarkwe na tasmie z dyskiem i dlatego muli Ci kompa..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boolk Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Witam ! Sprawdzilem tasmy i pobawilem sie zworkami , DZIALA :D dvd bylo na tasmie z dyskiem dodatkowym (80 samsung) , musialem zmienic koleinosc polaczenia znaczy sie : kabel od plyty --------DVD----- i na koncu dysk , ja mialem na odwrot i dlatego powstawal konlikt, dzieki za pomoc (w sumie sam nie Bufflem0 :P Narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...