Skocz do zawartości
pok

Buda Sunbeam Acrylic

Rekomendowane odpowiedzi

Hello. Chciał bym od was usłyszeć opinie na temat tej http://mcs.pc.pl/produkt875.html obudowy. Może ktoś z was ma takową bude? Jak to wygląda gdy podświetli się katodami uv? Przymieżam sie do jej kupna ale nie wiem np. jak stoi sprawa z wykończeniem części, czy ten akryj naprawde jest utwardzony, czy to normalna plexa, czy nie bedzie problemu z upchaniem w nią tagana 380W (duuuuużo kabli) i W.C z 3 blokami? Pytam o to wszystko bo kasiore zbierałem pare miechów ( niestety nie jestem zamoż(rz)ny) i nie chciał bym wyje.... jej w błoto.

Z góry dzięki za odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z chęcią bym zrobił sam coś takiego, ale nie mam dostępu do jakiego kolwiek warsztatu, nie mam nażędzi, a co najważniejsze po przeliczeniu kosztów wyszło by drożej z tego względu iż w Lublinie znalazłem 1 sklep z plexą która kosztuje około 90zł za m2. Akryl pewnie droższy i do tego trzeba kupować różne grubości. Wiecie może jak wytkończona jest ta obudowa? Tzn. czy jest na wysokim poziomie, czy nie ma jakiś odprysków na rogach. Najlepiej jak by sie wypowiedział ktoś kto ma taką obudowę, o ile jest taki ktoś.

Dzięki za zainteresowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi