pok Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Hello. Chciał bym od was usłyszeć opinie na temat tej http://mcs.pc.pl/produkt875.html obudowy. Może ktoś z was ma takową bude? Jak to wygląda gdy podświetli się katodami uv? Przymieżam sie do jej kupna ale nie wiem np. jak stoi sprawa z wykończeniem części, czy ten akryj naprawde jest utwardzony, czy to normalna plexa, czy nie bedzie problemu z upchaniem w nią tagana 380W (duuuuużo kabli) i W.C z 3 blokami? Pytam o to wszystko bo kasiore zbierałem pare miechów ( niestety nie jestem zamoż(rz)ny) i nie chciał bym wyje.... jej w błoto. Z góry dzięki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Widzialem kiedys na wystawie taka obudowe podswietlana uv i rewelacyjnie wyglada. Ale kurz strasznie widac trzeba czesto czyscic i miec porzadki w kablach by nie razilo po oczach ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek1000 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 sam sobie zrob taka a nawet łądniejszą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==MORDI==- Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 popieram. chyba ze nie chce ci sie bawic w takie rzeczy:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Z chęcią bym zrobił sam coś takiego, ale nie mam dostępu do jakiego kolwiek warsztatu, nie mam nażędzi, a co najważniejsze po przeliczeniu kosztów wyszło by drożej z tego względu iż w Lublinie znalazłem 1 sklep z plexą która kosztuje około 90zł za m2. Akryl pewnie droższy i do tego trzeba kupować różne grubości. Wiecie może jak wytkończona jest ta obudowa? Tzn. czy jest na wysokim poziomie, czy nie ma jakiś odprysków na rogach. Najlepiej jak by sie wypowiedział ktoś kto ma taką obudowę, o ile jest taki ktoś. Dzięki za zainteresowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...