McQueen Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) Witam Tak jak w opisie, laptop to Fujitsu-Siemens Amilo Pro V8010D. Wszystko działa OK, z wyjatkiem nieszczesnego wyjscia TV (S-VHS 7-pin). Probowalem juz wszystkiego; roznych kabli, przejsciowek do s-video, SCART na trzech roznych TV i ...NIC. Dalej kompletny brak sygnału na ekranie telewizora. Probowalem nawet 3 roznych wersji sterownikow do grafiki (Intel 915GM), niestety... Jezeli ktos jest w stanie pomoc, lub ma jakas rade bede wdzieczny. Narazie nie chce jeszcze pochopnie odsylac go na gwarancje, bo byc moze problem jest banalny i wynika z mojej niewiedzy lub zlego softu itp.? pozdrawiam Edytowane 27 Marca 2006 przez McQueen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tex Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Może spróbuj poszukać opcji "Force Tv Detection" w zakładce karty graficznej.Ja mam coś takiego ale mam nVidie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Niestety to karta Intela i nie ma nic takiego w opcjach (sprawdzalem)... Najlepiej gdyby wypowiedzial sie ktos, kto ma te sama serie Amilo Pro, lub chociaz taki sam uklad graficzny i mial moze podobny problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...