rara Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) mam stara plyte procek pII dolozylem sobie 2 hdd wpisalem go w biosie ale nie mam go jako ikona gdzie tkwi problem dzieki bios ami Edytowane 27 Marca 2006 przez rara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 mam stara plyte procek pII dolozylem sobie 2 hdd wpisalem go w biosie ale nie mam go jako ikona gdzie tkwi problem dzieki bios ami podejrzewam ze ikony dysku nie ma w systemie (Windows XP), jeżeli tak to musisz dysk zamontować oraz sformatować i przypisać mu literę, wszystko to można zrobić w programie: diskmgmt.msc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rara Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) podejrzewam ze ikony dysku nie ma w systemie (Windows XP), jeżeli tak to musisz dysk zamontować oraz sformatować i przypisać mu literę, wszystko to można zrobić w programie: diskmgmt.mscja ma m winde 98 a formatowac nie chce bo mam tam muze a gdy nie idzie zrobic formatu jest takie polecenie formatowanie przerwane Edytowane 27 Marca 2006 przez rara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Nie rozumiesz musisz utworzyć partycje na nowym dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 ja mam winde 98 a formatowac nie chce bo mam tam muzeczy dysk jest widziany przez systemu ? czy program Fdisk/inny program do partycjonowania dysków widzi partycje ? jeżeli nie to znaczy ze źle opisałeś dysk w BIOS jakie to są dyski, pojemność/wielkość poszczególnych partycji/system plików itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...